Stoixima Live

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Κάπελ για δύο χρόνια στον Παναιτωλικό

Σε συμφωνία με τον Λεάντρο Κάπελ ήρθε ο Παναιτωλικός. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο Αγρίνιο σήμερα και υπέγραψε το καινούργιο διετές του συμβόλαιο.
 Ο 24χρονος Ολλανδός μεσοεπιθετικός (γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 1989) που έπαιζε φέτος στην Μπράγκα είναι ο δεύτερος παίκτης που υπογράφει σήμερα μετά τον Ετζενγκέλε.
Ο Κάπελ έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα με τη...
φανέλα της Δόξας Δράμας για δυόμιση χρόνια (76 συμμετοχές με 17 γκολ) έως το 2013. Το περασμένο καλοκαίρι επέλεξε την πορτογαλική ομάδα, παρότι είχε ακουστεί το όνομά του για ελληνικές ομάδες (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό) και έκανε πολύ καλή χρονιά. Με την πρώτη ομάδα της Μπράγκα είχε 3 συμμετοχές και με τη Μπράγκα Β’ 24 συμμετοχές με 4 γκολ.
Αγωνίζεται στα άκρα της μεσαίας γραμμής, τόσο δεξιά όσο και αριστερά και διακρίνεται για την ταχύτητα και για τα καλά χτυπήματά του.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του τόνισε: «Γνωρίζω ότι πρόκειται για ένα οργανωμένο σωματείο, με πολύ κόσμο που γεμίζει το γήπεδο στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ καλή ομάδα και εύχομαι να βοηθήσω και εγώ με την απόδοσή μου και με γκολ να πετύχει τους στόχους του. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που βρίσκομαι εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει μόνο ο συγγραφέας τους και όχι οι διαχειριστές του epimenoumepanaitolika@gmail.com . Η τελική δημοσίευση επώνυμων ή ανώνυμων σχολίων γίνεται μετά την έγκρισή μας στα πλαίσια του νόμου περί τύπου. Σας ευχαριστούμε.