Stoixima Live

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΑΘΗΝΑ: "ΕρχόμαΣΤΕ..."

Πετάχτηκαν φέιγ βολάν στη Νέα Φιλαδέλφεια, που προαναγγέλλουν προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της ανέγερσης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ
Το νομοσχέδιο για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς» έγινε νόμος του....
Κράτους με την ψήφισή του από την Ολομέλεια της Βουλής, η ΑΕΚ ευχαρίστησε τους βουλευτές που το ψήφισαν και τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη, ωστόσο ο δρόμος για την ανέγερση του νέου «σπιτιού» της Ένωσης δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα...
Στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, λοιπόν, άγνωστοι έριξαν φέιγ βολάν, προειδοποιώντας ότι θα μπλοκάρουν το έργο μέσω προσφυγών στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
«ΕρχόμαΣτΕ», αναγραφόταν σε ένα από αυτά, παραπέμποντας με ειρωνικό τόνο στο γνωστό μότο της ΑΕΚ, ενώ σε ένα άλλο το μήνυμα ήταν το εξής: «Όχι στο Ρυθμιστικό Σχέδιο. Η πόλη μας δε θα γίνει Παλέρμο».
Πλέον, μένει να φανεί αν οι απειλές γίνουν πραγματικότητα και δημιουργηθεί σημαντικό θέμα με την πορεία εξέλιξης των έργων για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει μόνο ο συγγραφέας τους και όχι οι διαχειριστές του epimenoumepanaitolika@gmail.com . Η τελική δημοσίευση επώνυμων ή ανώνυμων σχολίων γίνεται μετά την έγκρισή μας στα πλαίσια του νόμου περί τύπου. Σας ευχαριστούμε.