Stoixima Live

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Η συνάντηση των εκπροσώπων ομάδων Α΄ Κατηγορίας με τους διοικούντες της ΕΠΣΝΑ

Στο ξενοδοχείο "ΘΕΟΞΕΝΙΑ" στο Μεσολόγγι πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνάντηση της Διοίκησης της ΕΠΣΝΑ με τους εκπροσώπους των ομάδων της Α΄ Κατηγορίας. Αρκετά τα θέματα που συζητήθηκαν και δεδομένη η αύξηση των ομάδων την αγωνιστική περίοδο 2015-16.
Η συζήτηση άνοιξε με το θέμα των προπονητών με τον πρόεδρο της Ένωσης...
Παναγιώτη Παπαχρήστο να ξεκαθαρίζει πως οι ομάδες πρέπει να έχουν διπλωματούχους προπονητές και τις ομάδες να θέτουν θέμα για διπλωματούχους γυμναστές, φυσικοθεραπευτές κλπ., που θα συζητηθεί σε επόμενες συναντήσεις.
Επόμενο θέμα της αύξησης των ομάδων ακόμα και σε 18 όπως πρότειναν εκπρόσωποι ομάδων, όμως σίγουρα θα ξεκινήσει με 16 τη σεζόν 2015-16 και στη συνέχεια θα συζητηθεί και περαιτέρω αύξηση.
Για το φετινό πρωτάθλημα η συζήτηση που έγινε για την ανάδειξη του πρωταθλητή είχε αρκετή κουβέντα με τη διαδικασία ή όχι play - off τα οποία φαίνεται πως θα γίνουν με τις 4 πρώτες ομάδες και με ειδική βαθμολογία σα μίνι πρωτάθλημα και όχι με το σύστημα που γίνονταν, όποτε χρειάστηκε, τα προηγούμενα χρόνια.
Όσον αφορά τα play - out και τον υποβιβασμό φέτος όπως όλα δείχνουν θα υποβιβαστούν οι δύο τελευταίες ομάδες και η 11η με τη 12η θα δώσουν αγώνες μπαράζ, σε περίπτωση που η μεταξύ τους διαφορά είναι έως 6 βαθμοί.

Τα όρια ηλικίας απασχόλησαν αρκετά τις ομάδες και υπήρξαν αρκετές διαφωνίες. 
Οι προτάσεις που υπήρξαν ήταν για υποχρεωτικό παιδικό τμήμα στις ομάδες της Α΄ τα επόμενα χρόνια, την αύξηση του ορίου στα 22 χρόνια, με την τεκμηρίωση να είναι από τη μία πλευρά πως βοηθάει να παίξουν οι νεαροί παίκτες στο υψηλότερο επίπεδο του Νομού και από την άλλη πως δεν είναι εύκολο να βρεθούν σε όλες τις περιοχές νεαροί παίκτες. Η αύξηση του ορίου στα 22 (γεννηθέντες από το 1992 και μετά) ήταν η επικρατέστερη ανάμεσα στους εκπροσώπους των ομάδων.
Οι εκπρόσωποι του Ατρόμητου Αντιρρίου ζήτησαν την αλλαγή ημέρας διεξαγωγής των αγώνων σε Κυριακή, για να υπάρχει μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου και να μπορούν να αγωνίζονται ακόμα και οι ποδοσφαιριστές που δουλεύουν, όμως η πρόταση δεν προχώρησε.
Οι ομάδες συζήτησαν την πιθανότητα διεξαγωγής πρωταθλήματος Κ19 ή ακόμα και Κ20 και θα υπάρχει ένα διάστημα ενός μήνα για δηλώσεις συμμετοχής, με όσες ομάδες δηλώσουν να πρέπει να δώσουν εγγύηση συμμετοχής.
Τέλος ξεκαθάρισε πως η μείωση των εξόδων διαιτησίας θα ξεκινήσει για τα απομακρυσμένα σωματεία κ
αι πως οι ομάδες μπορούν να έχουν έως 180 δελτία και μπορούν να ακυρώσουν δελτία.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει μόνο ο συγγραφέας τους και όχι οι διαχειριστές του epimenoumepanaitolika@gmail.com . Η τελική δημοσίευση επώνυμων ή ανώνυμων σχολίων γίνεται μετά την έγκρισή μας στα πλαίσια του νόμου περί τύπου. Σας ευχαριστούμε.