Stoixima Live

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Τι έγινε με τον Μητρόπουλο!

Στο χθεσινό φιλικό ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Πανιώνιο υπήρχε και ένα άσχημο γεγονός με τους εντόνους διαπληκτισμούς ανάμεσα στον πάγκο του Πανιωνίου και τους... φιλάθλους του Παναιτωλικού.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, ως γνωστό ο Παύλος Μητρόπουλος μετά την φυγή του από τον Παναιτωλικό και τα όσα έγιναν έχει δημιουργήσει αρκετές αντιπάθειες στο Αγρίνιο, με αποτέλεσμα σε κάθε συνάντηση αυτό να φαίνεται.
Από την πρώτη στιγμή που έφτασε στο γήπεδο και έκανε το ζέσταμα, άκουσε αρκετά ειρωνικά σχόλια, με αποκορύφωμα την στιγμή του διαπληκτισμού του με τον Κόρμπο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εξαγριώσει τους φίλους των κυανοκίτρινων και να ακούσει ξανά αρκετά «γαλλικά».
Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου αρκετοί φίλαθλοι ρώτησαν τον Κόρμπο τι έγινε και λογομάχησαν τόσο έντονα, με τον μέσο του Παναιτωλικού να τους απαντά «δεν έκανε τίποτα είναι καλό παιδί».
Η φάση όμως που άναψε τα αίματα ήταν η στιγμή που αποχώρησε από το παιχνίδι. Εκείνη την στιγμή αφού τον γιουχάρισαν αρκετοί πήγε να πει κάτι αλλά τελικά δεν το είπε και εμφανώς απογοητευμένος από τις αντιδράσεις του κόσμου πήγε στον πάγκο. Εκείνη την στιγμή, με αυτή την κίνηση κάποιοι φίλοι των κυανοκίτρινων του επιτέθηκαν φραστικά, με τον πάγκο του Πανιωνίου να απαντά και να ακολουθεί ένας έντονος διαπληκτισμός. Στην συνέχεια επικράτησε ένας μικρός πανικός και δεν καταφέραμε να δούμε τις αντιδράσεις του Μητρόπουλου.

Τελικά μετά από πέντε λεπτά και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, στο σημείο έφτασε και ο Μάκης Μπελεβώνης (Μέλος του Δ.Σ) κατάφεραν και ηρεμήσουν την κατάσταση.

Το τελευταίο γεγονός που αξίζει να αναφέρουμε σε σχέση με αυτό το περιστατικό είναι ότι ο Παύλος Μητρόπουλος είπε προς τους ανθρώπους του Δ.Σ του Παναιτωλικού, με παράπονο, ότι ο κόσμος τον αγαπούσε και ότι όλα αυτά τα δημιουργήσατε εσείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει μόνο ο συγγραφέας τους και όχι οι διαχειριστές του epimenoumepanaitolika@gmail.com . Η τελική δημοσίευση επώνυμων ή ανώνυμων σχολίων γίνεται μετά την έγκρισή μας στα πλαίσια του νόμου περί τύπου. Σας ευχαριστούμε.