Stoixima Live

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Θλίψη στο γερμανικό ποδόσφαιρο..Η κατάθλιψη τον οδήγησε στην αυτοκτονία

Θλίψη στο γερμανικό ποδόσφαιρο καθώς τέλος στην ζωή του έβαλε ο πρώην επαγγελματίας παίκτης, Αντρέας Μπίερμαν, που έπασχε από κατάθλιψη.
Ο 33χρονος που ξεκίνησε την καριέρα του από την Ούνιον Βερολίνου αγωνιζόταν για λογαριασμό της Σπαντάουερ Κίκερς 1975, η.... οποία επιβεβαίωσε το τραγικό συμβάν μέσω Facebook.

«Ο ποδοσφαιριστής μας, Αντρέας Μπίερμαν, έπασχε από κατάθλιψη την οποία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει και πέθανε χθες το πρωί. Είμαστε στο πλευρό της οικογένειάς του» αναρτήθηκε σχετικά.

Ο Μπίερμαν είχε ανακοινώσει ο ίδιος ότι έπασχε από κατάθλιψη μετά την αυτοκτονία του Ρόμπερτ Ένκε τον Νοέμβριο του 2009, ενώ είχε αποπειραθεί και τότε να δώσει τέλος στην ζωή του.

«Εγώ, ο Αντρέας Μπίερμαν, 29 ετών, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για λογαριασμό της Ζανκτ Πάουλι, υποφέρω από χρόνια κατάθλιψη. Προσπάθησα να δώσω τέλος στην ζωή μου στις 20 Οκτωβρίου του 2009» είχε γράψει σε μήνυμά του.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει μόνο ο συγγραφέας τους και όχι οι διαχειριστές του epimenoumepanaitolika@gmail.com . Η τελική δημοσίευση επώνυμων ή ανώνυμων σχολίων γίνεται μετά την έγκρισή μας στα πλαίσια του νόμου περί τύπου. Σας ευχαριστούμε.