Stoixima Live

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Τι προβλέπουν οι μεγάλοι σταρ για τον τελικό του Μούντιαλ


Τις δικές τους εκτιμήσεις για το ποια από τις δύο φιναλίστ του τελικού θα στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια έδωσαν διάσημοι σταρ τόσο του ποδοσφαίρου, όσο και της σόου μπιζ.
Οπως διαβάζουμε στην Ημερησία , η επίσημη ιστοσελίδα της FIFA παραθέτει μερικές από αυτές τις προβλέψεις:
«Θα ήθελα τον Πάουλ το Χταπόδι να με βοηθήσει, αλλά έχει πεθάνει, κρίμα. Συνεπώς, δεν μπορών να προβλέψω κάτι για αυτόν....
τον τελικό», δήλωσε η κολομβιανή τραγουδίστρια, Σακίρα
«Νομίζω ότι θα κερδίσει η Γερμανία. θα ήθελα να δω την Αργεντινή να κερδίζει, καθότι ζω στην Αμερική, αλλά αυτό δεν θα συμβεί. Δεν είναι απίθανο, αλλά δεν προβλέπεται. Δεν είναι απίθανο γιατί αγαπώ τον Μέσι. Παρόλα αυτά, οι αδελφοί μου οι Γερμανοί -γιατί όλοι είμαστε οικογένεια- έχουν τα επιπλέον στοιχεία της διαύγειας και της συγκέντρωσης», είπε με τη σειρά του ο Κάρλος Σαντάνα.
«Αν και ο μάνατζέρ μου είναι μεγάλος φαν της Αργεντινής, θεωρώ ότι όλοι οι παίκτες της Γερμανίας παίζουν σαν ένας. Για μένα, ως φίλαθλος, αυτό είναι το σημαντικότερο», δήλωσε ο Wyclef, μουσικός και βραβευμένος με τρία Γκράμι.
«Θα υποστηρίξω τη Γερμανία, πρώτον επειδή εκεί έχω πολύ καλούς φίλους. Δεύτερον, τα παιδιά μου λατρεύουν τη γερμανική ομάδα, γιατί ζήσαμε αρκετό καιρό στη Γερμανία. Πιστεύω ότι θα είναι ένας καλός αγώνας. Αλλά η Γερμανία θα κερδίσει. Προβλέπω 3-1 υπέρ της Γερμανίας», λέει οΛούσιο, πρώην αρχηγός της Βραζιλίας.
«Θεωρώ ότι θα κερδίσει η Γερμανία. Αλλά θα ήθελα πολύ να δω τον Μέσι να σηκώνει το κύπελλο», τονίζει ο Σέιν Φίλαν, πρώην τραγουδιστής του συγκροτήματος Westlife.
«Προβλέπω ένα σκληρό παιχνίδι γιατί και οι δύο ομάδες έχουν βρει την ισορροπία μεταξύ της επίθεσης και της άμυνας. Βλέπω να κάνει τη διαφορά η Γερμανία», λέει ο Μίκαελ Σιλβέστρ, Γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής
«Ήμουν πολύ τυχερή που συνάντησα τον Λιονέλ Μέσι το 2013. Ήταν αξιαγάπητος και θα ήταν υπέροχο για εκείνον να κερδίσει με την Αργεντινή. Βστόσο υποστηρίζω τη Γερμανία. Ο Λεβ μάλιστα μου είπε ότι πριν τους αγώνες η ομάδα ακούει τραγούδια μου. Ελπίζω να κερδίσει η Γερμανία και προβλέπω ό τι το σκορ θα είναι 3-1 υπέρ της», δήλωσε η Έιμι ΜακΝτόναλντ, τραγουδίστρια.
«Πριν την έναρξη του Μουντιάλ νόμιζα ότι θα πήγαιναν οι δύο τους στον τελικό και ότι θα κερδίσει η Αργεντινή. Αλλά συνήθως όποια ομάδα επικρατεί στα πέναλτι, χάνει το επόμενο παιχνίδι. Αν δω τα στατιστικά θα κερδίσει η Γερμανία, αν επιμείνω στην αρχική μου πρόβλεψη θα κερδίσει η Αργεντινή», σημείωσε ο Ρομπέρτο Μαρτίνες, προπονητής της Έβερτον.
Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει μόνο ο συγγραφέας τους και όχι οι διαχειριστές του epimenoumepanaitolika@gmail.com . Η τελική δημοσίευση επώνυμων ή ανώνυμων σχολίων γίνεται μετά την έγκρισή μας στα πλαίσια του νόμου περί τύπου. Σας ευχαριστούμε.