Stoixima Live

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Ανακοινώθηκε ο Μαλεζάς


Παίκτης του Παναιτωλικού για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Στέλιος Μαλεζάς. Ο 29χρονος διεθνής που αγωνίστηκε σε ΠΑΟΚ και Φορτούνα Ντίσελντορφ βρέθηκε πρόσφατα στο Αγρίνιο και συμφώνησε με τη Διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικού να συνεχίσει την καριέρα του με την ομάδα στο Αγρινίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:Ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Στέλιος Μαλεζάς, που υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας. Ο 29χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ και τα δύο τελευταία χρόνια με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, ενώ ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας στο προηγούμενο Μουντιάλ.
Για την ένταξή του στον Παναιτωλικό δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ομάδα που μου έδειξε πόσο πολύ με ήθελε. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι του Παναιτωλικού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει μόνο ο συγγραφέας τους και όχι οι διαχειριστές του epimenoumepanaitolika@gmail.com . Η τελική δημοσίευση επώνυμων ή ανώνυμων σχολίων γίνεται μετά την έγκρισή μας στα πλαίσια του νόμου περί τύπου. Σας ευχαριστούμε.