Stoixima Live

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Στη Super League η Παναχαϊκή!

Αυτό θα ζητήσει ο Αλέξης Κούγιας από την ΕΠΟ, ώστε να αποκατασταθεί η αδικία που υπέστη η πατρινή ομάδα πριν τρία χρόνια!
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την Πέμπτη ο Αλέξης Κούγιας, για τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών που αφορούν την «εγκληματική οργάνωση» που δρα στο ποδόσφαιρο. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκή υποστήριξε ότι η αδικία που υπέστη η ομάδα του μπορεί να αποκατασταθεί με την τοποθέτησή της στη Super League.
Βασικά σημεία της ομιλίας του ήταν τα εξής:
«Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, η Παναχαϊκή δικαιούται να παίξει στην Σούπερ Λίγκα και θα γίνουν όλες οι ενέργειες για να παίξει η ομάδα εκεί είτε παίρνοντας την θέση του Πλατανιά είτε με το να αυξηθούν οι σύλλογοι στην πρώτη κατηγορία. Θα κάνουμε αίτημα στην Γ.Σ. της ΕΠΟ για να αγωνιστούμε στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, είτε ως 19η ομάδα, είτε στη θέση του Πλατανιά Χανιών.

Το ίδιο έχει γίνει στο παρελθόν με τον Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα και τον Ηρακλή. Από την στιγμή που προκύπτει από το βούλευμα και τις τηλεφωνικές συνομιλίες ότι ο Μαρινάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σαρρής, μέσω διαιτητών, έστησαν τα παιχνίδια της Παναχαϊκής, πρέπει να γίνει άμεση αποκατάσταση της Παναχαϊκής. Ζητάμε να κηρυχθεί έκπτωτο το Δ.Σ. της ΕΠΟ και θα στείλουμε επιστολή επ' αυτού στον κ. Τασούλα, τον κ. Ανδριανό, ακόμα και στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Θα κάνουμε αίτημα ώστε τα πρόστιμα που έχει δεχτεί η Παναχαϊκή από το 2009 και ο Αλέξης Κούγιας, να επιστραφούν τα χρήματα που μας έχουν κρατήσει από τα διάφορα πρόστιμα που μας έχουν επιβάλει λόγω των ανακοινώσεων που έχουμε εκδώσει!!!

Θα ζητήσουμε από την πολιτεία να κηρύξει έκπτωτη την παρούσα διοίκηση της ΕΠΟ. Είναι αδιανόητο ύστερα από όσα έχουν ακουστεί η παρούσα διοίκηση της ΕΠΟ να παραμένει στη θέση της.

Θα ζητήσουμε να γίνει συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη εβδομάδα στην Πάτρα με την παρουσία όλων των φορέων της πόλης, ακόμα και της δημοτικής Αρχής, ώστε να βρεθούν στο πλευρό μας για την προσπάθεια που κάνει για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Θα ζητήσουμε από την Football League να πάρει θέση για τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες εξελίξεις. Τα όσα έχουν γίνει, έχουν βλάψει μέλος της που είναι η Παναχαϊκή και πρέπει να πάρει επίσημα θέση. Θα διεκδικήσουμε δικαστικά τα 7 εκατομμύρια ευρώ που έχει πάρει ο Πλατανιάς αντί για την Παναχαϊκή στη Σούπερ Λίγκα. Είναι χρήματα που μας ανήκουν."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει μόνο ο συγγραφέας τους και όχι οι διαχειριστές του epimenoumepanaitolika@gmail.com . Η τελική δημοσίευση επώνυμων ή ανώνυμων σχολίων γίνεται μετά την έγκρισή μας στα πλαίσια του νόμου περί τύπου. Σας ευχαριστούμε.