Stoixima Live

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ισπανός για το αριστερό άκρο της άμυνας του Παναιτωλικού (video)


Τον Ισπανό αριστερό μπακ Κέβιν Γκαρσία Μαρτίνεθ , 25 ετών, που αγωνίζονταν στη Μαγιόρκα, αναμένεται να ανακοινώσει εντος ολίγου η ΠΑΕ Παναιτωλικός. Ο αριστερός μπακ θα υπογράψει για τα επόμενα δυο χρόνια στην ομάδα του Αγρινίου και η διοίκηση ευελπιστεί να είναι τουλάχιστον εφάμιλλος αν όχι...
καλύτερος απο τον Φλοριάν Ανέν που κάλυπτε το αριστερό άκρο της άμυνας την περυσινή περίοδο.
Μετά τη μεταγραφή αυτή ο βασικός κορμός του Παναιτωλικού σε ποσοστό 80% έχει δομηθεί ενώ ακόμη θα γίνουν δυο με τρεις προσθήκες στις θέσεις δεξιά και αριστερά της επίθεσης χωρίς όμως να υπάρχει πίεση χρόνου και άγχος από τη διοίκηση.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ αναμένεται.

Ο Κέβιν Γκαρσία Μαρτίνεθ γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1989, έχει ύψος 1,76 και είναι γνωστός ως Κέβιν. Μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της Μαγιόρκα, ως αριστερός αμυντικός, ο Κέβιν γεννήθηκε στην Πάλμα της Μαγιόρκα (Ισπανία). «Προϊόν» των ακαδημιών της Μαγιόρκα, πέρασε τις δύο πρώτες του σεζόν ως επαγγελματίας στους αναπληρωματικούς.

Κατά την πρώτη επαγγελματική του σεζόν ήταν ο πλέον «χρησιμοποιημένος» αριστερός μπακ από τον τότε προπονητή του Michael Laudrup.

Ο Κέβιν Γκαρσία Ματρίνεθ, την περίοδο 2010-2011, αγωνίστηκε σε 19 αγώνες πρωταθλήματος και 2 αγώνες κυπέλλου Ισπανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει μόνο ο συγγραφέας τους και όχι οι διαχειριστές του epimenoumepanaitolika@gmail.com . Η τελική δημοσίευση επώνυμων ή ανώνυμων σχολίων γίνεται μετά την έγκρισή μας στα πλαίσια του νόμου περί τύπου. Σας ευχαριστούμε.