Stoixima Live

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Συνάντηση του Δ.Σ. της ΕΠΣΝΑ με τις ομάδες του 1ου Ομίλου Β΄ και Γ΄ Κατηγορίας

Τη Δευτέρα 14 Ιουλίου στις 18:30 στο ξενοδοχείο ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ θα υπάρξει συνάντηση του Δ.Σ. της ΕΠΣΝΑ με τις ομάδες του 1ου Ομίλου σε Β΄ και Γ΄ Κατηγορία. Στα θέματα που θα συζητηθούν είναι των play-off και play-out, των προπονητών, των ορίων ηλικίας για τη Γ΄ Κατηγορία και της υποχρεωτικής συμμετοχής νεαρών παικτών, με τις ομάδες να μπορούν να στέλνουν τις προτάσεις τους μέχρι τη...
Δευτέρα στις 12.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΝΑ:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, καλεί τα σωματεία (Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα) των πρώτων ομίλων της Β’ και Γ’ κατηγορίας (περιοχές Ναυπακτίας – Μεσολογγίου) σε συνάντηση τη ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 και ώρα 18:30 σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΘΕΟΞΕΝΙΑ, για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ενόψει της έναρξης των νέων πρωταθλημάτων.
Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι α) αγώνες play-offs, play-out, β) προπονητές, γ) όριο ηλικίας ποδοσφαιριστών (αφορά μόνο τη Γ’ κατηγορία), δ) υποχρεωτική συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών.
Τα σωματεία εάν το επιθυμούν μπορούν να αποστείλουν τις προτάσεις τους υπογεγραμμένες και σφραγισμένες, μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 14-7-2014 και ώρα 12:00 στο FAX της Ενώσεως 26310-25333


http://www.olatagoal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει μόνο ο συγγραφέας τους και όχι οι διαχειριστές του epimenoumepanaitolika@gmail.com . Η τελική δημοσίευση επώνυμων ή ανώνυμων σχολίων γίνεται μετά την έγκρισή μας στα πλαίσια του νόμου περί τύπου. Σας ευχαριστούμε.