Stoixima Live

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ "ΗΡΑΚΛΗ" ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟΝ Γ.Σ "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" ΑΣΤΑΚΟΥ

Σχετικά με την σημερινό δελτίου τύπου του Α.Γ.Σ ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ ΑΣΤΑΚΟΥ θέλουμε να  γνωστοποιήσουμε τα εξής:
Περιμέναμε από το νεοσύστατο σωματείο Α.Γ.Σ. ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ ΑΣΤΑΚΟΎ (ύπαρξης ενός χρόνου) να μας ενημερώσει σχετικά με την πρόταση μας επίσημα και όχι μέσω κάποιων site δείχνοντας με αυτό τον τρόπο απρέπεια και αλαζονική συμπεριφορά...
 Διερωτόμαστε με ποια λογική μας αποδίδεται ο χαρακτηρισμός "ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ" διότι η ιστορία του συλλόγου δεν συνάδει με αυτό και αποδεικνύεται με το ότι ο σύλλογος μας είναι από τα οκτώ ιδρυτικά σωματεία της Ε.Π.Σ.Α. που στα πενήντα οκτώ χρόνια παρουσίας του δεν έλειψε ποτέ από τα πρωταθλήματα της.
Για το "ΠΩΣ" και "ΠΟΙΑ" είναι τα συμφέροντα του συλλόγου μας αυτά τα έχουμε οριοθετήσει με απόφαση του Δ.Σ. το πρακτικό του οποίου σας διαβάσαμε και γραπτώς σας το αποστείλαμε. Το λόγο που δεν αναρτήσατε το σκεπτικό του Διοικητικού Συμβουλίου μας τον ξέρετε πολύ καλά κάτι που θα κάνουμε εμείς εντός ολίγων ημερών προκειμένου να ενημερωθεί η κοινωνία της πόλεως μας.
Αρνούμαστε τον χαρακτηρισμό "ΠΑΘΗΤΙΚΌ ΣΩΜΑΤΕΊΟ" καθώς δεν εναρμονίζεται με την άποψη της κοινωνίας μας που αγαπάει και στηρίζει ψυχολογικά και οικονομικά τόσα χρόνια την ομάδα της πόλης μας .
Αναρωτιόμαστε δε με ποια λογική ιδρύθηκε ο Α.Γ.Σ ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ ΑΣΤΑΚΟΎ εξαρχής και πως προκύπτει ο ορισμός του σωματείου σας ως υγιές όταν προ διετίας αποτύχατε στην προσπάθεια σας για συμμετοχή στην Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Α. αποσύροντας την ομάδα μετά την πάροδο 3-4 αγωνιστικών;
Κλείνοντας θέλουμε να επισημάνουμε ότι η πρόταση μας για συνένωση των σωματείων ισχύει με τους όρους και τις προϋποθέσεις της απόφασης του Δ.Σ τις οποίες θα αναπτύξουμε με αναλυτικό ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ αναγκαζόμενοι να πράξουμε έτσι αντίθετα με την δεοντολογία μας.
 
ΜΕΤΆ ΤΙΜΗΣ ΤΟ Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει μόνο ο συγγραφέας τους και όχι οι διαχειριστές του epimenoumepanaitolika@gmail.com . Η τελική δημοσίευση επώνυμων ή ανώνυμων σχολίων γίνεται μετά την έγκρισή μας στα πλαίσια του νόμου περί τύπου. Σας ευχαριστούμε.