Stoixima Live

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Ξεχωριστή βράβευση… στιγμές συγκίνησης για τον Γιώργο Καραγκούνη


Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στον Αμπελώνα, γενέτειρα του Γιώργου Καραγκούνη.
Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του κατά την διάρκεια της βράβευσης που του έγινε από τον....
Πολιτιστικό Σύλλογο Αμπελώνα "Αγία Παρασκευή" και την ποδοσφαιρική ομάδα του Αμπελώνα για την προσφορά του, το ήθος του, την αγωνιστικότητα, το πάθος στο όνειρο και την κατάκτηση του…
Συγκίνηση που έγινε ακόμα μεγαλύτερη για τον Γιώργο Καραγκούνη όταν τον λόγο πήρε ο πρώτος του δάσκαλος Γιώργος Παπαϊωάννου, αλλά και ο συμμαθητής του Μιχάλης Αβραμόπουλος.

Ο Γιώργος Καραγκούνης δήλωσε, παραλαμβάνοντας τις τιμητικές πλακέτες πως πέρα από την βαθιά συγκίνηση και την τιμή που νιώθει… "ότι αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει ο ένας να βοηθάει τον άλλον…, για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε στις δύσκολες καταστάσεις που περνάει η Χώρα μας"

Η συγκεκριμένη ξεχωριστή πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελώνα και τις τοπικής ομάδας, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, διότι είναι η πρώτη βράβευση για τον "τυπάρα", λίγες μέρες μετά το κλείσιμο της καριέρας του στην Εθνική ομάδα και της παρουσίας του, στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Του Γιάννη Μουρούτη
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει μόνο ο συγγραφέας τους και όχι οι διαχειριστές του epimenoumepanaitolika@gmail.com . Η τελική δημοσίευση επώνυμων ή ανώνυμων σχολίων γίνεται μετά την έγκρισή μας στα πλαίσια του νόμου περί τύπου. Σας ευχαριστούμε.