Stoixima Live

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Φιλική νίκη Παναιτωλικού 1-0 στα Γιάννενα


Ικανοποιητική ήταν ακόμη μια εμφάνιση του Παναιτωλικού σε αγώνα προετοιμασίας. Στα Γιάννενα όπου αγωνίστηκε στάθηκε αρκετά καλά και νίκησε 1-0 τον τοπικό ΠAΣ, ένα σκορ που σαφώς τον...
αδικεί με την εικόνα που παρουσίασαν οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.
Παρά το γεγονός ότι ήταν το πρώτο φιλικό ματς του Πας στην έδρα του και μπροστά στο κοινό του και το γεγονός ότι υπήρχε γενική είσοδο μόλις 5 ευρώ, στις εξέδρες των "Ζωσιμάδων" δεν βρεθήκαν πάνω από 500 φίλαθλοι με έντονη την παρουσία και των φίλων του Παναιτωλικού. Πάρων στον αγώνα και ο πρόεδρος της Αγρινιώτικης ΠΑΕ καθώς και η διοίκηση του

Ο Χάβος επέλεξε να ξεκινήσει το ματς ουσιαστικά με την 11αδα που άρχισε και τον αγώνα με τον Πανιώνιο πριν από 7 μέρες, με εξαίρεση την παρουσία του Ισπανού Κέβιν στο αριστερό άκρο της άμυνας ο όποιος πήρε την θέση του Ρουμπουλάκου που μαζί με τον Θεοδωρίδη έμειναν εκτός αποστολής.

Στο α΄ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλυτέρα στον αγώνα και δημιούργησαν δυο πολύ καλές προϋποθέσεις για γκολ με τον Άλβες στο 3΄και τον Νίκο Μήλιο στο 8΄ που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας Βελλίδης. Μετά το 20λεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και πλησίασαν το γκολ στο 37΄με σουτ του Γιάκου που έδιωξε ο Ράφαελ και στο 42΄ με σουτ του Χαρίση που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παναιτωλικού.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Παναιτωλικός έκανε 4 αλλαγές καθώς Στεφανάκος, Μύγας Μπεχαράνο, και Παπουτσογιανόπουλος πήραν τις θέσεις των Ράφαελ, Μήλιου, Κουτρουμάνου και Κόρμπου.

Ο Παναιτωλικός στην πρώτη του ουσιαστική επίθεση στην επανάληψη προηγήθηκε καθώς ο Μύγας έκανε σέντρα από δεξιά προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα ο Παπουτσογιαννόπουλος και ο Κάπελ με ωραίο πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-1. Στο 57΄ειχαμε αψιμαχία ανάμεσα σε Γοδόι και Ίλιτς για ένα φάουλ που έκανε ο παίκτης του Παναιτωλικού στο επιθετικό του Πας.

Στο 63΄ειχαμε δυο νέες αλλαγές για τον Παναιτωλικό με τους Εντζεκέλε και Κωνσταντινόπουλο να παίρνουν τις θέσεις των Μαλεζά και Κέβιν αντίστοιχα. Στο 71΄ο Μαρτίνες με φάουλ ανάγκασε τον τερματοφύλακα Σωτηρίου σε σωτήρια απόκρουση που αποσόβησε το δεύτερο σε βάρος της ομάδας του γκολ. Νέα σωτήρια απόκρουση για τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ στο 85΄ όταν σε τετ-α-τετ με τον Μπεχαράνο απέκρουσε ενστικτωδώς το πλασέ του Βολιβιανού αμυντικού.

Η κορυφαία στιγμή για τον Παναιτωλικό ήταν στο 87΄όταν είχε διπλό δοκάρι στην ιδία φάση με ισάριθμες κεφαλιές των Εντζεκέλε και του Κολοκοτρώνη στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Από τον Παναιτωλικό ξεχώρισαν ο Κέβιν που ήταν απροσπέλαστος στην θέση του, ο Γοδόι που έκανε ένα πολύ καλό παιγνίδι στον χώρο του κέντρου , ενώ αρκετά καλά πήγε και ο Γιώργος Μύγας που μπήκε στο β΄ μέρος. Γρήγορος ο Μπεχαράνο θα βοηθήσει σημαντικά και στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.

Η ρεβάνς του σημερινού αγώνα θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Ήδη στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι και ο Αργεντινός Βιγιαφάνες.

Γ.Μ.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Ακόστα, Λίλα, Χαρίσης, Κρητικός, Γιάκος, Ίλιτς.

Στον πάγκο για τον ΠΑΣ βρίσκονται οι: Σωτηρίου, Μπέριος, Σκόνδρας, Στρούνα, Τσουκαλάς, Τσάβες, Αυγενικού, Ηλιάδης, Νάκος, Σαπαλίδης, Ιωάννου.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Κόρμπος, Άλβεζ, Κάππελ, Μαλεζάς, Μήλιος, Μαρτίνεθ, Γοδόι.

Στον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου κάθονται οι: Στεφανάκος, Κολοβούρης, Κωνσταντινόπουλος, Μπεχαράνο, Χαντάκιας, Καλογέρης, Μύγας, Ετζεγκουέλε, Κολοκοτρώνης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ζαρκάδας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κατσικογιάννης με βοηθούς τους Τάτση και Παπαδημητρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει μόνο ο συγγραφέας τους και όχι οι διαχειριστές του epimenoumepanaitolika@gmail.com . Η τελική δημοσίευση επώνυμων ή ανώνυμων σχολίων γίνεται μετά την έγκρισή μας στα πλαίσια του νόμου περί τύπου. Σας ευχαριστούμε.